Stolt med stolt på

Glædelig Jul

Jeg har “talt” mine juleaftener uden mine forældre. Dette er den tredie uden dem, vi går i møde. Det bliver ikke nemmere skulle jeg hilse at sige. Men det er min første jul uden familien. Jeg har altid holdt jul med min familie, så det bliver sgu lidt underligt ikke at skulle fejre jul med dem. Vores juleaftener har altid været super hyggelige og sjove.

MEN…… Som sådan holder jeg jo ikke jul uden min familie – jeg skal holde jul med min mand og min søn, og shit hvor vi glæder os. Der er pyntet op i hele hytten, på lørdag henter vi et “big ass” træ, der skal steg på grillen aka rumskibet min kære mand har investeret i, en fed and i ovnen og massere af spil vi har lånt af Simons tvillingesøster og hendes mand. Der skal RÅhygges.

Vores første jul uden mange af dem jeg elsker.

Men det er sgu ikke helt så svært at holde afstand – det fik jeg ihvertfald bekræftet forleden. Endnu et hak i pinden der roder rundt i de sørgelige rester af vores familie. Vores forældres gravsted deles vi om at betale til – så det holdes pænt, og her i vinteren får vi lagt gran. Dét er én af de ting vi er enige om; at vores forældres gravsted skal se pænt ud. Hvert år betaler vi hver X antal kroner, og så sørges der for at der ser pænt ud.

Jeg var i tvivl om beløbet og tidspunket så sender en sms til min søster. MEGET høflig korrespondance og så ikke meget mere end det – og det kan tilføjes at det var vi altså lige gode om.. altså den kølige tone.

Det er så det, der er tilbage – høflighed og ingenting!! Men det giver faktisk en vis ro. Det er sådan det er – og når jeg ser tilbage på det forgangne år, så har det edermame trukket tænder ud, men det bevæger sig derhen hvor der kommer mere og mere ro på. Jeg har virkelig fået øjnene op for hvilke mennesker jeg har i mit liv, og hvem jeg har brug for. Jeg kan se tilbage på et år der virkelig har vist mig ting, og vist mig hvor meget jeg egentlig er i stand til at stå imod.

Jeg kan på ingen tænkelig måde se mig fri for at selv at ha´ været en kost, en kran og en møgunge og det der er værre – jeg kan ikke kun give andre skylden for dette lorteår. Hele dette år har været et samsurium at følelser, misforståelser, sorg, forskelligheder, nag, påstålighed, naivitet osv…. listen er lang.

Jeg ser tilbage på dette år som noget rigtigt L.O.R.T. – men også som et år hvor jeg virkelig har lært noget. Jeg har lært hvem der vil mig, og hvem der vil skide mig et stykke – og det er sgu da en “gave”. Tænk at kunne det!!! Hold da op hvor er jeg priviligeret. 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolt med stolt på