Kommentarer

had følger had

Jeg fik engang en historie i skolen om; at “had følger had“…

Hvis én opfører sig rigtig grimt så er det for nemt at følge trop og selv opføre sig grimt

De sidste par dage har bloggen været liiiidt for personlig, og det er slet ikke det bloggen skal. Jo, man skal kunne følge med i min hverdag, men jeg gik i selvsving og lod hele verden følge med i min familierelationer og det uvenskab der er dér, og det kom lidt for tæt på.

Jeg har slettet en del oplæg, fordi de istedet for at fortælle om min hverdag med bipolar lidelse blevet talerør for en voldsom vrede og skuffelse – der startede op med et oplæg på en helt anden blog. Jeg blev SÅ stødt over det oplæg at jeg reagerede – og garanteret som forventet. Ikke nok med at jeg reagerede og anden part reagerede, så begyndte en dårligt stavende og uvidende 3. part at blande sig ved at kontinuerligt sende kommentarer ind. Det tvang mig til at redigere muligheden for at kunne kommenterer på min blog.

Jeg kunne til hver en tid tage dialogen med 2. part, men en 3. part der end ikke vil tilkendegive sig selv, dér sætter jeg grænsen. INGEN andre end jeg selv og 2. part ved hvad der er foregået – og vi er end ikke enige om dét – så skal jeg ikke stå til ansvar for andre. Det gør det kun ualmindeligt pinligt at en 3. part render andres ærinde.

Hvor om alting er, så løb det løbsk og fremadrettet vil min oplæg ikke blive så personlige som de forgange dage. Jeg vil STADIG skrive om min hverdag og de problemstillinger der følger med, både for mig selv og for min familie, for de er i den grad også ramt.

Den bekrigelse der er fundet sted er langt under en standard jeg gerne vil sætte…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommentarer