Tiltrængt mini-ferie

Nål i en høstak

Min familie blev to elskede mindre da mine forældre gik bort, og mit behov for familie er blevet større.

Min mor var før hun mødte min far, gift med en anden mand, med hvem hun fik jeg selv og min mellemste søster. Han havde dertil en datter fra et tidligere forhold – ergo jeg har faktisk en storesøster. Jeg ved INTET om hende, da jeg ikke har haft nogen kontakt til hende – måske lidt da jeg var barn, men ikke noget jeg selv husker. Jeg har ikke nogen kontakt til hendes far, da han aldrig har gjort sig fortjent til at have den rolle for nogle af os søskende.

Jeg ved at hun hedder Marlene eller Malene. Aner faktisk ikke mere end det. Min mor fortalte for 1000 år siden, at Marlene/Malene vist nok havde haft, eller har, en børnetøjforretning i Ballerup. Så lyder det jo som om det er lige til.. det er det så åbenbart ikke. Google er ikke min ven i dette tilfælde. Hun er et par år ældre end mig. Jeg kontaktede Gentofte kirkekontor hvor jeg er døbt, medsendte min dåbsattest og spurgte dem om de kunne give mig oplysninger om andre børn med ham som far. Fik et venligt svar, at pga persondataloven kunne de ikke give mig nogle oplysninger. Ham kan jeg heller ikke få oplysninger ud af – har heller ikke den MINDSTE form for lyst til at få en minimalistiske kontakt til ham.

Jeg har altså en storesøster derude et sted. Danmark er sgu da ikke så stort at det ikke kan lade sig gøre. Facebook er heller ikke min ven i dette tilfælde. Der er kraftedme mange der hedder Marlene/Malene. Der er næsten lige så mange grupper hvor man kan søge efter slægtninge, men det virkede også lidt uoverskueligt.

Så dét jeg ved er at; Hun hedder Marlene/Malene og muligvis har haft en forretning i Ballerup. Så jeg er blevet medlem af en gruppe på Facebook i Ballerup, og har spurgt om jeg må søge efter en person. Det fik jeg lov til… så må jeg krydse fingre.

1312cd59-b011-4297-b6fa-2542b2c13eeb

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiltrængt mini-ferie