Stress eller udmattet??

Grim adfærd

Processen i at skille mig af med mennesker, føles nogle gange som om, den ingen ende vil tage!!!

Man bliver bare mere og mere overrasket over hvor mange mennesker der har en adfærd, man som menneske tager afstand til. Jeg opdager nye sider af mig selv som er essentielle og giver mig et enormt indblik i hvad jeg vil stå model til, og hvilke mennesker jeg bare IKKE skal have i mit liv.

Jeg er jo altså ikke røv pisse hellig og kan sige mig fri for fejl og mangler – men det står mig heldigvis frit for at kunne sige, hvad jeg personligt er blevet for gammel til at gide at beskæftige mig med. Det er allerhøjeste grad “grim” adfærd der står højest på listen.

Hvis folk taler grimt til mig, behandler mig grimt og respektløs eller ikke sætter pris på min person og det jeg evt har gjort for dem – ofte på egen bekostning, så står jeg af. Nemmere og nemmere. Jeg står af uden at blinke.

Det er overraskende at jeg faktisk har haft SÅ mange “grimme” mennesker i mit liv. Det er grænsende til skræmmende. Lige så skræmmende er det andre en ENIG i min holdninger omkring de grimme mennesker, men de tør/vil ikke sige fra eller ihvertfald stå ved deres mening. Jeg står måbende tilbage!!

Hvis man har et menneske i sit liv der ikke gør dig glad – hvorfor så have dem i dit liv. Hvorfor så ikke finde hvile i at være dem foruden???

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress eller udmattet??