Jeg er forelsket i en anden

Mættet og overvældet

Som noget, der slet ikke er nyt – har der været alt alt for megen fart på den seneste tid. Jeg har skulle være, overskudsmenneske på alle tangenter. Jeg har måtte tilsidesætte alle følelser og behov, fordi andre mennesker havde brug for mig – og stadig har brug for mig.

Jeg er DRÆNET og TAPPET for energi og magter stort set kun at eksisterer. Idag startede jeg et forløb på psyk, der skal samle op hvor CSM slap, da de har halvandet års ventetid. Det er så pisse hamrende hårdt og psyken får nogle gevaldige hak i tuden. Jeg føler mig sårbar men for at “overleve” blæser jeg der ud af.

Mit fristed er stadig stalden, og lykken bliver større fordi min datter nu tager med, og overvinder hendes frygt. Hun er faktisk ved at være skide god. Jeg er velsignet med den sødeste Josefine, der hjælper med at undervise min datter. Jeg har gjort forsøget men det der med MOR der underviser skrider nemt i svinget, så det er vist meget godt at Josefine overtager 😉 (40 års erfaring vægter ikke på den front)….

Jeg har de sidste 3-4 måneder skulle være mor, mormor, kone, veninde, flyttemand, babysitter, psykolog, rådgiver – og har skulle tilsidesætte mig selv i mange situationer, og nu er jeg altså ved at være træt. Som i rigtig rigtig træt. Jeg SKAL have overskuddet til at kunne klare det forløb på psyk, fordi det er så pisse vigtigt. Alle aftaler og venner der ikke stod og “akut” manglede mig, har jeg konsekvent lukket ned for. Kort og kontant har jeg bare meldt ud at jeg bliver væk, eller ikke er til rådighed.

Frustrationen ligger også lidt i at jeg nogle dage godt kan føle at mine pårørende “glemmer” at jeg altså ikke har samme resourcer som andre – om man vil. De kunne aldrig drømme om at trække på mig bevidst, men jeg tror simpelthen at de i farten glemmer at jeg trykker på “stop-knappen” langt senere og mere smertefuldt end andre.

Jeg frygter egentlig ikke at falde i et dybt hul af depression, frygter mere at jeg en dag bare er så udmattet at jeg mister overblikket – og det føler jeg ikke at jeg har tid til. I den forstand at jeg SKAL SKAL have overskuddet til det forløb på psyk.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er forelsket i en anden