Hvornår holder man op med at være mor??

Ultimativt sværeste

Jeg har nu været til to samtaler ved CSM i Aarhus. (Center for seksuelt misbrugte). 2 x halvanden time, og på trods at jeg i aller højeste grad har haft hundredevis af psykolog/psykiater-samtaler, er det hér uden samligning det sværeste, hårdeste og psykisk nedbrydende jeg NOGENSINDE har prøvet!!

Det er ikke som “almindelige” terapisamtaler, for her er de specialiceret i det jeg har gået med i plus/minus 40 år. Jeg har været næsten under forhør, omend det var trygt, og fik MANGE spørgsmål med hjem i form af et skema. Jeg har som sådan aldrig lagt skjul på hvad jeg har været udsat for – jeg har bare aldrig gjort noget ved det. Før nu…. Siden samtale nr. 2 igår eftermiddags, har jeg spontant hulkegrædt on/off.

En ting er at de er overbevist om at min bipolær lidelse er tricket af hvad jeg har udsat for, men de giver mig også endnu en diagnose jeg SLET IKKE havde set komme.

De mener at jeg i allerhøjeste grad har PTSD!!

De sætter ord på ting jeg af gode årsager egentlig var klar over, men at pludselig få deres “profesionelle ord” ind over sparkede luften ud af mig.

Det hele er skræmmende, angstprovokerende, sorgfyldt og giver en vrede på samme tid. Jeg SKAL igennem det her – og ikke kun for min egen skyld.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår holder man op med at være mor??