Første skridt

Slut med træthed

Jeg, om nogen ved, hvordan det er med bivirkninger af medicin. Jeg er notorisk kendt for, at hvis der er bivirkninger ved noget medicin, så får jeg det. Det gør sig gældende ved både psykofarmaka og almen medicin. Penicillin, morfin og lign er fuldstændig no go…

Jeg fik det “nye” Latuda fordi jeg bevægede mig lidt for meget mod en mani. Det hjalp fuldstændig som det skulle, og jeg kom ud af min mani ret hurtigt og smertefrit – men når man ikke mere er manisk og får latuda så bliver man trættere end træt.

Jeg sov døgnet rundt. Bogstavlig talt!

Jeg kunne slet ikke hænge sammen. Sov hele natten, sov formiddag og eftermiddag – og var generelt helt færdig. Ingen energi til noget som helst. Aflyste aftaler fordi jeg var så træt at jeg ikke kunne hænge sammen.

Efter en snak med psyk fik jeg lov til at stoppe! (FYI; stop ALDRIG med psykofarmaka uden dialog med din læge)!! Det havde en kæmpe effekt på bare 2 dage. Trætheden forsvandt og jeg fik energien tilbage. Vanvittigt befriende!

Jeg får nu kun lithium, som er stemningsstabiliserende. – og sovemedicin. Desværre i så store mængder at apoteket er begyndt at påtale det når jeg henter det. Min psykiater er heller ikke begejstret, så er begyndt at trappe ud. Langsomt men sikkert, også selvom jeg så måske kommer over i en helt anden båd som med latudaen.

Jeg er glad for at komme af med trætheden og håber på naturlig træthed uden medicin.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første skridt