Det kan slutte lige om lidt..

Søvn!!

De forgangne uger er det blevet virkelig intens ved CSM. – og ved i hvad?! Jeg syntes sgu at jeg tackler det ret godt. Der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg bærer alle følelser lidt udenpå tøjet, men jeg “arbejder” det ud. Have og hus står spotless… og der gåes MANGE kilometer med kæmpehunden.

Nu skulle man jo mene at jeg så også gik fuldstændig kold når jeg ramte puden!! Det gør jeg også – den sædvanlige dosis medicin kl 19:30 og kl 22:30 bliver der “slukket”.

Jeg sover FOR FÆR DE LIGT i tiden. Vågner 1000 gange. Op og sidde. Ind i stuen. Gå lidt rundt. På toilettet. I seng igen. Så snart jeg falder i søvn har jeg “mareridt”. Ikke uhyggelige drømme, men mærkelige drømme hvor der sker en masse, larm, farver, kaos og ingen sammenhæng!

Jeg får så stor en dosis sovemedicin at Psyk virkelig er på nakken af mig. Jeg har fået carte blanche til at fortsætte, mens jeg er ved CSM, men nuuuii det er med en løftet pegefinger – får næsten “voksen-skældud” hver gang jeg ringer ind og bestiller en ny sending! Oveni hatten får jeg melatonin og phenegan. (+ min alm medicin).

På trods af de store mængder er min nat præget af sindssyge drømme, talrige opvågninger og en enorm uro!!

Er det pga mit forløb?? At det sætter gang i en masse igang. De har slået fast at mit traume sidder i kroppen og at jeg har kompleks PTSD.

De er PISSE PISSE PISSE dygtige – men nu trænger jeg altså snart til at få en almindelig søvnrytme..

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan slutte lige om lidt..