Er det PEST eller KOLERA?

Dåselatter

Uanset hvad man sloges med i sindet.. uanset årsag, uanset lidelse – så har man brug for at “baglandet” står der ubetinget!

Når det så er sagt er det heller ikke nemt at være en del af baglandet. Man skal stå model til ikke så lidt. Jeg taler af erfaring… Jeg har selv brug for mit bagland, og jeg er også selv et bagland for andre. Der skal jongleres med en masse bolde. Der er et KONSTANT følelsesregister fra alle parter der hele tiden skal tages hensyn til.

Dåselatter er den “falske” latter der sættes ind på komedier i TV. Den bruges i reglen når der ikke er et “rigtigt” publikum til stede. 

Jeg har stødt på “fænomenet” dåselatter i mit baglandet. De siger de er der, men man kan ikke rigtig se det eller mærke det. Det kommer til at føles falsk! Det ER ikke nødvendigvis falsk, men den følelse det planter i én, er der nu engang som sådan. Som dåselatter… Jeg har nogle ønsker, og de er ofte så  urimeligt store at det er svært for mit bagland at indfri dem.

Når JEG føler at min bagland burde stramme sig op, og de er uenige, så går bølgerne noglegange højt! Jeg føler mig svigtet og kan slet ikke forstå hvorfor de ikke kan forstå…

Der er ENORME følelser på spil.

Hvornår skal man holde op med at forvente noget, og hvornår skal man sige til sig selv; “Det her er min byld i røven, og ikke deres”???

Når jeg virkelig drøvtygger den kan jeg jo godt se at mine forventninger er ekstremt høje, men når jeg så ved, at havde rollerne været byttet om, ville jeg krydse Atlanterhavet i en våd papkasse for at så vidt muligt indfri evt. ønsker andetsteds fra. – og det føles vitterligt som en tur over sundet nogle gange!!

Men – jeg er ikke dem, og de er ikke mig!!!

Jeg syntes det er latterligt svært – det er en konstant balancegang. For at kunne stoppe eller fjerne den følelse af “svigt” tror jeg, at jeg er nødt til selv at holde op med selv at stå til rådighed 24/7.. Blive lidt konsekvent ala “Ingen arme, ingen småkager” – men jeg kender mig selv… Det har jeg ikke i mig.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det PEST eller KOLERA?