"The me you can't see"

Mange bolde i luften

Jeg gør aldrig noget halvt. Det er enten eller.. men jeg glemmer gang på gang…. på gang, at jeg ikke kan holde til det! Jeg fortæller mig selv HVER gang jeg starter på et “projekt” at NU skal det gøres i den rigtige fart!

BOOM, og jeg blæser der ud af med 180 kmt.

Mine pisse seje børn er hard core træningsfanatikere, og begge ved fuldstændig hvad de laver! Jeg har ingen bekymringer haft i at ligge mine mål, om at leve sundere i deres hænder og rådgivning. Men – ja, der er et men – når jeg samtidig har gang i 10.000 andre ting, bliver jeg nemt overvældet og mister modet.

Jeg er midt i mit forløb ved CSM, og det er begyndt at sætte sit præg. Kan mærke i at dagene op til møderne, bliver jeg introvert, stresset og mut. Er kun afsted hveranden tirsdag, og én ting er dagene op til, men det tager mig også flere dage at ryste det af mig.

Dertil er der de 4 mill projekter herhjemme!! Husets 1. sal SKAL gøres færdig nu, så det kan bruges. Terrassen som pt er en bunke sand og ukrudt SKAL gøres færdig, så vi i ro og mag kan nyde sommeren. Når man renovere hus, har vi opdaget at der konsekvent er små “huller” der skal lappes!! Gulvet i køkkenet mangler lister. Skabe/vask i bryggers mangler. Huset skal males udvendigt. Nyt toilet skal købes. Ny håndvask. Skal der flere spots i loftet? Der skal altså også snart købes nyt blæk til printeren. Mangler jeg nye sofapuder? Det er egentlig “ubetydelige” ting der sagtens kan skubbes og er irelevant, men det stresser min ocd-hjerne!

Der er også mange “huller” der er lukket – og de er lukket permanent, i form af at lukke ned for negativt ladet bekendtskaber. Jeg tolerer ikke nogen form for slinger i valsen. Om det er familie-relatetet eller venner! Jeg lukker og slukker, og jeg kigger mig ikke tilbage. Feks har jeg i flere år bedt om nogle effekter der tilhørte mig, fra noget familie. Da jeg endelig fik det, lukkede jeg muligheden for enhver form for kontakt! I’m out and done, udelukkende for at passe på mig selv.

Men jeg er nødt til at rationalisere i mine “projekter” – også selvom jeg hader det. Jeg træner i fitness de dage jeg har overskud. Jeg mødes med dem jeg holder af, når jeg har overskud til det. Har jeg brug for en dag bag nedrullede gardiner, gør jeg det. Jeg gør ting i MIT tempo… og kaster bolde rundt som sæbebobler i stormvejr.

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"The me you can't see"