Galla, tryghed og angst

Slooow dooown

Selvom det har været en fantastisk weekend, så kan jeg godt mærke at jeg har været på farten. Jeg er træt og selvom klokken er næsten 12:00 trisser jeg stadig rundt i nattøj. Sidder i sofaen og ser “ligegyldigt” tv, har tændt op i pejsen og slapper helt af.

Jeg var helt nede og ramme “bunden” igår og vrælede i flere timer. Jeg tror selv det var en reaktion på weekendens fart, den grønlænderstive dame der “angreb” os hvilket gav en mindre angstanfald og bare træthed. Der er sket mange ting den sidste uges tid og har ikke haft tiden til at mærke efter i mig selv.

Jeg oplevede et voldsomt angreb på min person og endte med at måtte svare igen med at kontakte politiet. Komplet grænseoverskridende og håber faktisk at politiet ikke gør noget – var bare næsten panisk efter at få noget fred og ro. Jeg har lukket 100% for nogen form for kontakt til de sørgelige rester af min familie – der kan bare ikke komme noget godt ud af en kontakt. Der er for mange negative følelser vi aldrig får løst, og kan personligt ikke se at vi nogensinde kommer til bunds i det. Jeg har måtte sige “farvel” til nevøer og de få i familien som er fanget i spindet, og det er det der gør mest ondt. Det lider jeg enormt under.

Jeg er udmattet og har bare desperat brug for fred. Jeg er startet i et nyt forløb med psyk. og det er mere opslidende end forventet. Inat har jeg sovet mere end 12 timer og tænker at min krop bare havde brug for at sove det hele væk. Jeg føler stadig et enormt savn til mine forældre fordi jeg med dem, ville kunne få nogle svar og en support… det skal jeg kigge langt efter uden dem.

Jeg lytter mere til mig selv og slapper af – det er jeg nødt til ♥️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla, tryghed og angst