IP adresser og politi

Galla, tryghed og angst

Der er mange (!!) der tror at jeg bare kæfter op, råber, skriger og skræpper løs 24-4 og oftest uden formål. – og mange kunne ikke tage mere fejl! JO, jeg skræpper, men 9 ud af 10 gange siger jeg blot min mening, hvilket jeg måske ikke burde sige højt – men hvorfor ikke kunne sige sin mening??? Hvis jeg syntes at du træder over min grænse, så siger jeg det – højt! Det er da ikke nogen hemmelighed her i livet at “hvisker” du, bliver du ikke hørt – og vil jeg have nogen til at stoppe med noget jeg ikke vil ha´ så får jeg intet ud af at hviske.

Én af dem der lader mig være mig og evner at rumme det er min søn. Han har bare accepteret at sådan er jeg nu engang som menneske, og det påvirker os begge helt vildt positivt. Der er en gensidig respekt og fordi vi lader hinanden være os selv – så er det komplet dramafrit.

Vi har lige tilbragt 48 timer sammen i København, da jeg havde fået billetter til Galla i operaen. Vi lavede en hyggeligste tur, og var bare i vores es. Vi har spist etiopisk mad, hvilket vi kan konstaterer ikke er os. Drukket dårlig rødvin i Albertslund. Spist nachos fra en foodtruck på Nyhavn mens en tubaorkester underholdte. Fået vendt hele verdenssituationen og lært hinanden endnu bedre at kende. Det har været SÅ fedt!!

Til gallafesten i operaen blev vi underholdt på fantastisk vis. Holf nu kæft en oplevelse – det var så indtil en ret stiv dame bag os gik lidt i selvsving. Mikkel vender sig til sidst og beder hende slet og ret holde kæft – det trickede hendes brandert og hun sparkede og slog løs. Security endte med at komme, om vi vi ville anmelde hende og ja, masser af ballade – jeg var SÅ tæt at angsten tog over, og jeg skyndte mig ud. Kun 15 min tilbage heldigvis. En super sød ansat kunne godt se at jeg var ramt, men jeg bad bare om at få lov til at gå ud…

Men det skal ikke overskygge en über fed weekend, med et menneske jeg får mere og mere respekt og forståelse for. Han er fandeme en dreng der i den grad er ved at blive en MAND!  – og jeg er så stolt. Ingen drama, ingen konstant frygt for næste “anfald”, ingen pegen fingre, masser af selverkendelse og en gennemført dejlig sønnike.

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IP adresser og politi