Kvalitetstid

Trygge rammer

Jeg har et ENORMT behov for tryghed i mit liv. Tryghed i ALT jeg foretager mig. Men jeg har allermest brug for tryghed hos mine medmennesker.

Min”klan” er lille – men den er Uvurderlig!!!

Ingen i min omgangskreds har en “rød tråd”. De har intet tilfælles, de kender ikke hinanden og alderen ligger langt – og mindre – fra hinanden.

Der er dog én veninde der skiller sig ud. Hun er ikke en veninde…. hun er meget meget mere. Hun er hjertevarm. Kærlig. Omsorgsfuld og loyal. Hun er ikke typen der lige hopper med til byfest og drikker sig i hegnet med mig. 1) Fordi det gider jeg ikke…..  2) Fordi det gider hun ikke….. Verdenssituationen fikses bedre over kaffe i Ole-kopper og smøger!!

Fru Jensen giver mig en ligeværdighed man ikke finder mange steder. Hun taler ALDRIG ned til mig, men står heller ikke tilbage for at fortælle mig hvor skabet skal stå.

Fru Jensen er alt det jeg har brug for – og jeg er hende evigt taknemlig for at hun vil mig, lige så meget som jeg vil hende. Jeg føler ofte at hun passer på mig. Hun ved godt at jeg er lidt småtosset, men det er hun sgu ligeglad med – hun ser kun mig…ikke hvad jeg fejler.

Jeg har ikke vanvittig meget familie tilbage – men jeg har Fru Jensen – og hold kæft hvor jeg holder af hende ♥️

Hun er en god veninde. En rådgiver. Hun lytter. Hun fortæller. Hun giver verdens bedste kram. Hun ELSKER sine hunde – og hun har beriget mig med den smukkeste i form af Irma. Græd faktisk lidt da jeg fik nyheden..

Fru Jensen – tak fordi du er dig ♥️ Du er uundværlig for mig. Det jeg har mistet af familie, har du ufrivilligt men nemt udfyldt.

(PS: Kæft du slår store prutter) 🙄🙈😂

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitetstid