En hjerne delvist i ro

Fado Bastardo

FADO BASTARDO!!!!!

Når man hører navnet et par gange er det som om at det klinger lidt af noget man kender, men tvivlen er for stor. Derfor lytter man bare, og holder sin kæft og lader sig belære.

(Jeg ændrer liiidt på billederne for god ordens skyld..(He´s gonna love it, den gamle ræv)!

Han kan og gør det hele? Han belærer  mig i at jeg skal begribe noget om mine udefinerbare hjernekrøller. Han ligner lidt en brasiliansk smugler-baron.

Fado Bastardo har jeg endnu ikke “mødt” men han er faktisk min psykologs “andet jeg”. Jeg har hørt om ham og er dybt fascineret.

Frank er min terapeut ………..

– og Frank er også Fado Bastardo…….

(Jeg ændrer liiidt på billederne for god ordens skyld..(He´s gonna love it, den gamle ræv)!Jeg ser ham tit, hvilket gennemsnitlig er ca hver uge… og på intet tidspunlt føler jeg, at jeg sidder over for en mand, der er sat på jorden for at hjælpe os sindssvage røvhuller. 

Èn ting er at han har skulle få styr på min hjerne – men midt i det hele har han både været parterapeut og har hjulpet mig med at komme over sorgen da mine forældre døde.

Jeg er 100% ærlig overfor Frankie – (kalder jeg ham).

(Jeg ændrer liiidt på billederne for god ordens skyld..(He´s gonna love it, den gamle ræv)!

Frankie er U BE TINGET den mand der har hjulpet mig gennem den alt for mærke skov af lort. Elsker at han bare lytter og tit bruger råt og usødet af hans egne erfaringer. Jeg er fascineret af hans viden, hans omsorg, hans måde at kommunikere på.

Han er underlig lille trold, der ikke opfører sig som en trold – men er et enormt rart mennesker der rummer så megen viden næstekærlighed – Ja, og så er han kraftedme både musiker og kunstner. Multikunstner.

Frankie, du er en ener

Kære læser; gør dig selv en tjeneste og tjek hans hjemmeside ud. PS: den er mest optimal på en computer

www.franksfabrik.dk

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hjerne delvist i ro