Rollerne i kærligheden

Meget lavt niveau og invalid bums

Jeg er her til aften blevet kaldt en invalid bums!! Istedet for at blive vred og rasende, brød jeg ud i latter.

————————————————————-

Long story short“:

I vores by oplever vi at de unger stjæler rollatorer og kørestole, og disse bliver efterladt de særeste steder, når de kære små ikke gider dem mere. Jeg fandt en rollator og efterlyste en evt ejer på byens facebookside. En af byens unge tyksakke var i hopla, og det endte hurtigt i verbal skarpskydning.

————————————————————- 

Et eller andet sted skulle jeg vel bare ha’ ladet det bette pus slippe afsted med at spille Kong Volmers Røv, og ikke bevæge mig ned på hans niveau. Det var sgu lidt sørgeligt. Men samtidig blev min indre rejekælling vækket. Fandt hans gloser underholdende, og jeg var ikke sen til at opdage at jeg havde med en ung dreng at gøre, der skød med skarpt alene fordi han ikke havde andet! Hans måde at formulere sig på, stavefejlene og hans barnagtige fornærmelser nærmest emmede af en IQ i den meget lave ende. Mener at hans faktiske alder er i starten af 20’erne. Mentalt vil jeg skyde ham til at være 13!

Bliver jeg “fanget” på det rigtige tidspunkt tager jeg gerne den form for dialog. Det er underholdning om man vil. Finder morskab i at være verbalt stærkere, og se staklen skyde så lavt at man skulle tro at han havde knæ i skoene.

img_5676

Minus var så at jeg fik bevæget mig ned på tumpens niveau. Lod mig rive med af en neandertaler! Endnu værre var, at det foregik på facebooksiden for vores aaaaalt for lille by. Rygter løber hurtigere end vand her i byen. Men jeg hyggede mig med det, klukkede af grin over hans manglende evne til at begå sig og hans selvhøjtidelige måde at skrive på. Han forsøgte at retfærdiggøre at det er okay at *låne* rollatorer, og at det er jo bare de unge der vil ha’ det sjovt.

Jeg var i realiteten ikke en skid bedre… jeg blev kaldt psyko og en invalid bums. Så Jeg kaldte ham tyk og kort-armet. (Shit, nu klukker jeg at grin igen). For helvede, jeg syntes det var skide skægt!

Does that make me a bitch?….hell yes“.                (And I love it). 😂

img_5675

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rollerne i kærligheden