Aftenritual og eftertænksomhed

LYKKE på 4 ben

Vi har bare været SÅ meget i tvivl om endnu en hund efter vi kom af med vores elskede Grand Danois; Malthe. Vi var så knuste da han blev aflivet at vi slet ikke følte at vi var et sted hvor vi ville have hund igen. ; Malthe var vores ét og alt…

Vi har været SÅ tæt på at adopterer en hund fra Kroatien, og fik sågar billeder af den – vi var kommet så langt at vi havde indstillet os på at det skulle være den. Vi havde bare en nagende tvivl – om hvad det var vi ville gå ind til. Havde den specielle behov, kunne den lære at komme fra gaden og hjem til os – jeg tror man skal været gearet helt specielt for at turde.

Mens vi gik rundt og tvivlede, og nææææsten havde sagt ja, poppede vores LIVS mulighed op.

Vores sødeste venner opdrætter engelske bulldogs, og jeg er fast babysitter for dem. De har nogle de tager til udstillinger med i flere lande og herhjemme, og nogle der går derhjemme og hygger sig. Dem derhjemme passer jeg når de er afsted.

For ca. 13 måneder siden kom de hjem med en hvalp fra Holland. 8 uger gamle Irma – HOLD NU KÆFT hvor blev jeg forelsket. Hun er noget af det smukkeste og elskelige, og jeg har været forgabt i hende siden de trådte ind af døren og jeg fik hende i min hænder.

Irma er nu 15 mdr, og har været til en masse udstillinger og får de flotteste resultater. Hun er en lille stjerne – men, hun er ikke vild med de udstillinger. De andre hunde elsker det, men hun mangler lidt begejstringen. Vores venner vil ikke fremtvinge noget hos hende – hvis hun ikke kan lide det, skal hun ikke tvinges. De er fantastiske til deres hunde og lytter til dem og har den største respekt for dem. De beundrer jeg dem.

Irma skal ikke udstilles mere, men hun skal på ingen måde kasseres – aldrig i livet – hun kommer hjem til os!!! Jeg kunne ikke være mere lykkelig!!! Den nagende tvivl og ondt i maven forsvandt øjeblikkeligt!! Selvfølgelig skal hun da hjem til os.

Nej, min blog drejer sig pt ikke skide meget om det at være bipolar, men jeg har det SÅ godt i tiden, og idag fik jeg det endnu bedre..

Se hende lige!! Hun er det smukkeste og mest nuttede der kan støves op..

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenritual og eftertænksomhed