Afskedsbrev

Det var jo slet ikke så slemt

Igår havde jeg fødselsdag, og jeg havde bare slet ikke lyst til at blive 46… Så er jeg jo dermed tættere på de 50 end 40.

Men det var slet ikke så slemt – det var faktisk helt smertefrit.

Jeg fik overvældende mange søde beskeder og lykønskninger, dejlige gaver og når alt kom til alt var det jo bare en helt almindelig torsdag med lidt bonus på.

Jeg forstår min far bedre og bedre da han sagde at livet var gået alt for hurtigt – og det får mig til at tænke at jeg bruger for megen energi på ting jeg sket ikke kan ændre på, ting jeg ikke kan lave om og ting der er helt ude af mine hænder. Jeg bruger for meget krudt på det negative og overser helt alt det positive der sker i mit liv.

Jeg har SÅ mange mennesker i mit liv der elsker mig og vil mig det bedste. Dét fik jeg ihvertfald bekræftet igår da det væltede ind med beskeder – og idag, da den sødeste veninde dukkede uventet op med blomster og et kram. Det er sgu da kærlighed der vil noget – og det er dér jeg ska ligge min energi.

Når jeg kigger udefra og ind på mit liv – så kunne det faktisk ikke være meget bedre.. Jeg er glad. Jeg er elsket. Jeg har fred og ro. I have what I need…

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afskedsbrev