Stop nu #123456789...

Knald på

Hold nu kæft en lang uge!! Er trættere end udtrådte sko…

Har i denne uge hjulpet en veninde med at gøre hendes hus klar til udlejning. Kæmpe projekt i kæmpe hus. Været ude og ride. Med familien på kro.  Har været på farten hele ugen og føler slet ikke at jeg har været hjemme.

Nu er det jo ikke fordi at de ting jeg har lavet er vildt stressende, men når jeg har været ude af huset hele ugen kan jeg godt mærke at stress-niveauet stiger.

Trængte til ingen planer, og heldet har tilsmilet mig. Vi er blevet rigtig gode venner med vores udlejer. Er faktisk vild med dem ❤️ De bor nogle hundrede meter fra os med deres 4 lækre engelske bulldogs. De skulle til Holland i weekenden, og spurgte om jeg ville passe hundene.

SELVFØLGELIG! Ren luksus. Hundene passer næsten sig selv og er bare lækre. Jeg har huset for mig selv, den store tv-pakke, en skuffe med snacks, fyldt køleskab og der er dømt “Christina tid” for fuld udblæsning. Det er liiige hvad jeg trængte til.

img_9628 img_9630 img_9631 img_9632

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop nu #123456789...