En af de der dage

Skillevej…eller veje der skilles?

Jeg kan ikke finde ud af at diskutere normalt.

Jeg starter ud med at gå og skumle. Har diskutionen med mig selv inde i mit hovede 1750 gange. Går nærmest og hidser mig selv op. Så afventer jeg lidt. Venter på at modparten evt “fanger” at jeg ikke just er tilfreds. Så kommer spydighederne. Små stikpiller, og der såes ingen tvivl om min utilfredshed.

…og så skyder jeg ellers fra hoften!

img_4748

Jeg skelner ikke i hvem jeg bliver vred på. Det kan være en komplet fremmede, eller familie. Dem jeg elsker aller aller højest. Jeg bliver så usmageligt vred og går ned på niveauer, som faktisk er lidt til den klamme side! 

Hvis jeg gentagne gange føler at jeg ikke bliver behandlet med respekt bliver jeg stiktosset. Jeg går til verdens indre for dem jeg elsker, men kærlighed og respekt skal gå to veje. Der skal to til tango.

Det er blevet SÅÅÅÅ nemt at give hende tossen skylden. – og hold nu kæft hvor det pisser mig af. Har brugt oceaner af krudt på at undskylde og forklare tidligere dårlig adfærd. Men den tango bør ikke danses alene. Holy crap on a cracker hvor finder jeg mig i meget. – det gør andre også. Men lad være med at konsekvent gøre mig til skiderikken fordi det er nemmest. Tag et ansvar, for ikke én eneste har rent mel i posen.

Jeg er familiens sladderkælling. En omvandrende plakatsøjle, men bærer også på meget der forbliver usagt. Men lad være med at gøre mig til skurken.

img_4746

Alt hvad der bliver sagt, kan ikke tages tilbage. Det vil blive som en sten i skoen. Jeg står ved hvad jeg har sagt og siger. Jeg burde måske ændre på måden jeg siger det på! Dét vil jeg godt indrømme.

Lyver du? Lyver du eller drejer sandheden for at stille mig i dårligt lys? Er lille twist her og der? Så det hele lyder lidt mere tragisk?! Bliver der pyntet her og lidt der? Det er dejlig nemt når det er mig der er tossen, og aldrig har en jordisk changse for at forklare mig, høre hvad der egentlig er blevet fortalt – og sågar få muligheden for at “rette stavefejl”….

Jeg bliver SÅ vred!! Specielt fordi jeg elsker SÅ højt! Tal om mig alt det du vil – men sig for helvede sandheden, eller giv mig muligheden for at gå ind og frasorterer i det, der kommer af fri fantasi.

img_4747

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de der dage