Død udvendig...og lidt indvendig

Fuldstændig rundt på gulvet.

IDAG var mødet med kommunen. IDAG skulle min  fremtid afgøres. Hold nu kæft hvor jeg har været ved siden af mig selv. Fuldstændig udmattende og ulidelig.

Havde fået at vide, at mødet ville tage ca. 1 time. Havde forberedt mig på det værste. Træder ind sammen med min mand og min psykolog, og hilser høfligt på de 6 personer, der forinden har læst mine sags-akter. De præsentere sig selv på skift meget kort. Så får jeg oplyst at de er her for at vurdere hvad jeg skal fremadrettet.

– og så bliver vi bedt om at gå ud i venterummet!!?? 5 min. senere bliver jeg kaldt ind, og fik tildelt en førtidspension. Det tog maks 15 min alt i alt!!

JEG HAR ENDELIG FRED OG RO!

img_4128

Har SÅ længe været underlagt systemet, regler, hvad jeg må, ikke må, skal, ikke skal…samtidig med at jeg ligge skulle tage tjansen som Bipolar!

Nu kan jeg ENDELIG trække vejret helt ned i maven! Få en stabil økonomi, gøre hvad JEG gerne vil. For første gang i 4 år er jeg 210% lykkelig.

img_4391

 

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Død udvendig...og lidt indvendig